gossip girl.



jag har kommit till ett sånt stadium då jag helt enkelt inte kan slita mig från serien.
jobbigt är de nu när datan seger och de laggar när jag laddar hem, usch!
..och jag tror att jag har blivit kär i nate, han är dö snygg ju. hur är de möjligt?

jag ville inte va den som blev kvar.

kom precis på att de snart halloween. kul ju. någon som har nått förslag på vad man skulle kunna hitta på? har suttit och sett på gossip girl nu när jag kom hem från basketen. its the shit verkligen! så himla bra, håller på att ladda hem andra säsongen nu, men orkar inte vänta. går och lägger mig och så ser jag de imorgon bitti istället. och föresten, jag är ett stort fan av Serena i gossip girl, hon är som så jävla bra helt änkelt. nyya favvon lätt.

 martina ringde nyss för ett litet kvälls "chat". hon hade varit hurtig och typ pluggat och läst ikväll vilket jag också borde ha gjort. men något jag har gjort idag är att jag har städat mitt snygga rum. de är bra grejer de! men får ta itu med det andra imorgon istället. de känns som att jag hade en massa planer för höstlovet men att allt ba försvann, eller vi skulle kanske och bada i piteå imorgon eller fredag. vore riktigt kul ändå, länge sen alltså.

 nu ska jag hoppa i säng, skööönt! : ) btw, blev liiite smått less inatt när jag blev väckt 2 ggr. krille kroon ringer vid 5 ; tjaaaaaaa vad gör du? ska du med ut ? haha



 





godnatt



skratt.

hej!
nu har jag ju inte skrivit på jätte länge. har i helgen varit i visby och spelat basket sm, omgång ett. vi vann två och förlorade en.  har variit riktigt roligt ändå, många garv. haha. DARIN FANS på youtube är de bästa. CHECKA alltså. aoo aoo ao jao

igår blev de att umgås med trion och john. riktigt nice, martina har sovit här och vi ska dra in till staden strax, bara hon blir klar någon gång.

- puder [ ]
- t-shirt [ ]
- skor [ ]
- fondation [ ]
- underkläder [ ]

nu är hon typ klarrr.
pussss

onsdag.

hej nära och kära!

skön dag idag, ja! när jag kom hem blev de packning och käk. ska snart dra iväg på träning @ björx, sista träningen sen imorgon bär det av till visby! lär blir fett nice.
vet egentligen inte varför jag ens skrev ett inlägg, hade inget vettigt att skriva ;o

träning kallar, tja!


pussss

sitting, waiting, wishing

 jag säger bara till dig, för att jag verkligen bryr mig om dig ; go for it! du har ingenting att förlora, jag vill inget helldre än att se dig glad. inget! juste do it, du kommer verkligen ångra dig om du inte ens försöker, tro mig. göre innan det är förstent.

har precis kommit hem från plannja då. dom förlorade vilken var skit. men hade dock väldigt trevligt sällskap så whatever.
började prata om bg intagningarna idag, ska och snacka med syon om vad som gäller ( nog för att jag typ redan vet men man missar ju lektioner (a) ). är de så jobbigt som alla säger? att man typ blir less efter ett tag, för de vore ju riktigt surt. fast alla säger också att de är skit roligt. jag ska söka, thats for sure för jag villl verkligen.
well, nu sitter mamma och vill att jag ska komma och se på house med henne så ska göra de.

goodnight angels

pusss
                         
                                                                       

söndag.


det blev förlust mot höken med 2 ynka poäng. var inte roligt, eller jo, de är ju alltid kul att spela jämna matcher men inte kul att förlora. gjorde en usel match idag igen, vet inte vad som händer. ska och skjuta i hallen imorgon före matchen. juste, match med stars mot gladans damer imorgon, björx kl. 19.00. be there!

har jobbat med att bränna en skiva hela kvällen och är äntligen klar!
men tro inte att jag är helt efter, men jag har ingen data i mitt rum och gillar att lyssna på musik där så jag tog mig tiden att bränna en skiva.

tydligen så är du helt borta nu, och jag vet inte hur jag ska känna..?


I'm love sick somewhere tonight
I'm love sick somewhere tonight

I don't need writing on the wall
I felt it for so long
Am I even on your mind
Or are you now in

Someone else's eyes
someone else's arms
Someone else's obvious moves
I'm a jealous girl
I hear people talk
And it isn't hard to believe
I think you cheated on me





a kiss should be a contract!

hade nyss match mot bergvikens juniorer, vann med 18 poäng. uselt anfallsspel för mig överhuvudtaget idag, skottet gick åt fanders med divens gick bättre än vanligt. men vissa blir man ju så jäääääääävla less på (ursäkta språket) men seiröst, lägg ner. well well.. nu är de bara återhämtning och sen match om två timmar igen. skriver hur de går. Raheem DeVaughn - friday (shut the club down)

hey crazy, i know what you're thinking

de blev en klassisk tjej kväll ikväll, kina mat, godis och snack. riktigt skönt faktiskt, ba en inne kväll. imorgon är de dubbla matcher, först med vråken mot bergviken och sen med stars mot vråkens damer. ska bli nice, sen häng med martina och emma? ne nu är de sent och hopp i säng! kysssss

friday sut the club down

utveckligsamtalet gick ändå bra, kan höja mig i alla ämnena. kännde mig riktigt nöjd när jag kom hem och varför inte börja plugga till matte provet imorgon direkt då? så jao, jag satte igång och de gick åt helvete, bokstavligen. käkade lite för att sen orka fortsätta, men då blev de bara värre. höll på att gå i taken, ville ba skrika.så blev tvungen att fråga pappa och hjälp, och de var droppen. tycker verkligen att de är jätte frustrerande när pappa ska försöka förklara nått för mig, han gör de rätt men jag blir bara sur och irriterad. slutade med att jag for iväg till träningen grinande. har inte tittat åt matten sen dess men träningen gjorde att de känndes bättre iaf. hade en sådan träning då malin satte upp mål före träningen och att just denna träning skulle handla om glädje! och se blev de också. tack, skönt. måste nog göra ett försök till nu med matten innan jag går och lägger mig. jag avskyr verkligen matte! usch. önska mig lycka till! pusssssss

en torsdag kväll ..

jajomensan, helex idag med pernilla. riktigt bra gick de, sen blev de dusch och promenad till hälsans för att se på mickes match men så fort vi går in i hallen så går slutsingnalen, yesyes! allt var pernillas fel (a) nu är de lägg dags, juste, fick nyss veta att bg matchen är inställt? fattar risigt. pussss

more then anyone, just so you know

...och där var tisdagen snart alklarad, bara träning nu.
tisdagar är alltid värst. sitter här och ska snart ta mig orken och gå över till jennifer och sedan genom den mörka och skrämmande skogen till tunahallen.

hittade lite fina sommar bilder :


krotien, sjuk bra alltså



 haha, helt jäkla klockren ju, bad på tunastrand


 mikaela edman, du är gode bra du

life


FÖR 10 ÅR SEN,
1. var jag 5 bast
2. var mina syskon mina största idoler
3. var de inte särskillt länge sen jag flyttade hem från singapore

FÖR 5 ÅR SEN,
1.  var allting bra
2. var stina lund min bästa vän
3. var jag på besök till gamla hemmet i singapore

FÖR 3 ÅR SEN,
1. var jag tillsammans med victor isaksson
2. hade jag de roligaste och mest händelserikaste året
3. började jag på tunaskolan

FÖR 2 ÅR SEN,

1. flyttade jag till kanada
2. började jag på en ny skola
3. fick jag nya vänner

FÖR 1 ÅR SEN,

1. var de mesta på topp
2. hade jag pojkvän
3.  skolan gick åt h-vetet

FÖR ETT HALVÅR SEDAN,

1. tog de slut mellan min pojkvän sedan 8 månader tillbaka
2. förlorade jag en vän
3. hade jag världens bästa sommar framför mig

FÖR EN MÅNAD SEN,

1. började jag tänka om
2. börjde jag se folk med andra ögon
3. hade jag en rolig helg med martina och emma :D

IGÅR,

1. vaknade jag upp hos pernilla
2. vann jag en basket match
3. träffade jag min kusin för första gången på länge

IDAG,
1. har jag umgåtts med mikaela
2. har jag tränat
3. har jag fortfarande mina syskon som idoler

IMORGON,

1. ska jag te skolan igen
2. ska jag träna
3. hoppas jag att pernilla kommer till skolan

Mikaela Edman

Hej, mitt namn är Mikaela, stinas trognaste vän. jag tänkte ta mig friheten att skriva några rader om min vän.

Finastina, jag har kännt henne sen typ.. sexan? det klickade typ direkt. vi är ändå rätt lika på många sätt .. hon var nog den första männsikan som jag litade på till 100 % och är fortfarande den jag berättar allt för. hon förstår alltid, finns alltid där när man behöver henne och jag är alltid där för henne. det vet hon. även fast vi bara har kännt varandra i några år så har vi gått igenom en massa tillsammans.  vi har delat en massa bra, roliga, tråkiga,sorgliga, mysiga och underbara stunder tillsammans och jag skulle inte ge bort det för allt i världen. hon är nog den levande varelsen som jag vet allra mest om och som vet allra mest om mig. + att hon bidrog en himla massa till att min sommar 2008 blev en av dom bästa någonin, tack <3 med det vill jag bara säga att jag uppskattar att du är alltid finns där och jag känner att du är en vän som jag alltid kommer ha kvar, i love u ssshhhtinaaaaaa!

xoxo din trofasta vän mikela


you want me and you know it

haha, världens grej idag asså. precis före match start, vi körde typ snabba lay-ups och jag springer typ i hög fart, får ett pass av elin ska precis gå på korg då de ba SMACK! boll i fejjan. en annan tjej i vårt lag såg inte att jag redan hade boll och passade världens hårdaste bröst pass rakt i ansiktet. jag ba flyger i backen med en duns och ligger där, fattar noll och vad som just hände. sen började jag seriöst as garva när jag insåg hur de måste ha sett ut. fy alltså. ansiktet värkte nå så in i bomben, hade ont hela matchen och nu är snoken lite svullen men ingen fara. well .. de var typ de roligaste som hände den här söndagen i alla fall :)

på lördag är de match mot bg, ska bli grymt.


pusssss


hahahha, hittade bilden och höll på att skratta ihjäl mig, alltså titta hur extremt mogen far jag har :D dock inte så smickrande bild på mig men de var SÅ värt de. kroatien - 08

no air

ska börja med att säga grattis i efterskott till pernilla baby!

usch, har haft två matcher idag, båda gick åt fanders. eller vi vann första men spelade som krattor. de är helt enkelt så att jag inte kan spela med någon annat nummer än 10. fick idag spela med nummer 22, inte bra alls!
ikväll blir de nog pluggg, känns inte särskillt kul men men. man måste ju! vi har fått reda på att vi förmodligen ska göra nationella proven i biologi, kemi, fysik, SO , HK, svenska, matte och engelska ;o ofta man orkar de !? har alltid så himla otur, kunde dom inte börja med de nästa år istället? nåväl, funderar på att gå ut på en prommenad före. någon som ska med  mig?


pusss


skolfotot, bästis

i love you and that's all i really know

fredag, äntligen!

skolan var helt okej ändå, sen efter skolan gick jag ut på prommenad med arvid och sen gick vi hem hit och drack te, skönt. han for nyss och jag ska göra lite mat och sen blir de plannja med martina.
juste, alla har typ redan fått deras skolfoton med inte jag ;o helt lesss.
jaja, syns!


pusssss

pussss.

när jag började skriva blogg tänkte jag att de kunde vara bra, man kan ju som gå tillbaka och titta på vad man gjort och man delar med sig, och främst av allt ; man får skriva de man känner för. men alltså, har lixom tänkt på de och tycker inte riktigt att de stämmer. jag menar, jovisst så får man skriva vad man vill. men man skriver ju inte allt. vem som helst kan ju läsa och ens mörkaste hemligheter är ju inget man lägger ut på internet, am i right? ja.
man kanske ändå borde börja med den klassiska stilen och skriva dagbok för hand. gjorde faktiskt de när jag bodde i kanada och de var faktiskt rätt bra för nu kan jag gå tillbaka och läsa om hur allt var och hur jag kände för livet just då. och för eran informtaion så var allt pretty good just då. längtar tillbaka varje gång jag läser. har inte ens kontakt med alla längre. usch! känner mig som en dålig människa nu. skulle behöva få kontakt med några igen.
sen har jag faktiskt funderat på en annan grej, de här med blickar. jag menar ibland när någon tittar på dig så känner du dig speciell, eller hur? de är ju skit nice. och just nu känns blickar så otroligt viktiga, de känns bra. jag känner mig värdig!

it's going to be okey
pussss

låten är dö skön på nått sätt

Can't you see that it's just rainin' 
There ain't no need to go outside

But baby, you hardly even notice
When I try to show you
this song It's meant to keep you
From doin' what you're supposed to
Like wakin' up too early
Maybe we could sleep in
I'll make you banana pancakes
Pretend like it's the weekend now

And we could pretend it all the time
Can't you see that it's just rainin'
There ain't no need to go outside

But just maybe, like an ukulele
Mama made a baby
I really don't mind to practice
Because you're my little lady
Lady, lady love me
Because I love to lay here lazy
We could close the curtains
Pretend like there's no world outside
And we could pretend that all the time

Can't you see that it's just raining
There ain't no need to go outside

Ain't no need, ain't no need
Can't you see, can't you see

Rain all day and I don't mind

The telephone singing, ringing, it's too early
Don't pick it up
We don't need to
We got everything we need right here
And everything we need is enough
It's just so easy
When the whole world fits inside of your arms

Do we really need to pay attention to the alarm
Wake up slow, wake up slow

But baby, you hardly even notice
When I try to show you this song
It's meant to keep you
From doin' what your supposed to
Like wakin' up too early
Maybe we could sleep in
I'll make you banana pancakes
Pretend like it's the weekend now
And we could pretend it all the time

Can't you see that it's just rainin'
There ain't no need to go outside

Ain't no need, ain't no need
Rain all day and I really, really, really don't mind
Can't you see, can't you see

We've got to wake up slow

can I .. ?

de värsta som finns är ju när man har lagt sig och försöker sova och någon väcker en precis när man somnat. oj oj oj. så där var min power nap över.

har varit på vallen med klassen, har faktiskt varit rätt roligt. har fått umgås med dom man nästan tappat lite på sistone.
vi har lekt och gjort sammaerbets övningar, inte så farligt faktiskt.. på kvällen blev de att bada bastu och badade i vattnet 2 ggr faktiskt. slå de ni! var sjuk trött efter de, ville sova fast klockan typ var 9, arvid den gentlemannen han är bar ner mig till elden. satt vi där hela klassen och pratade och lekta lekar (djungel telegrafen & en blå vadå). å herrugud vad de var stjärnor alltså, himmelen var hel täckt, så flera stjärnfall till och med.  fönster blev sönderslagna under allt bus senare på kvällen, ojojoj. och såklart skulle kalle ut efter "curfew" och blev då tagen av cattis, hörde ända in till vårat rum hur och garva och skrek. haha! kalle kalle kalle... och antagligen så ville lisa göra desamma från vårat rum och cattis kommer in och varnar oss också. men efter allt detta plus några horny sms från arvid och lundberg vare dags att sova. blev alltså inte mycke sömn inatt och nu är de träning som gällen. känns riktigt tungt idag.


pussss


That was quite a show

vråken vs. bg idag, är riktigt nöjd över båda vråken lagen, bra insats av tjejerna. killarna vann ju, dock dåligt skytte och många bortkastade bollar av min käre broder. har suttit 24 sekunder för andra gången i mitt liv och tycker att jag gjorde ett hyffsat bra jobb iaf. dagen har varit åt att bara chilla sönder. bakade åt mamma till och med. sen kom micke och linus hit och de blev en klassisk söndags middag, palt!  sen har de ju då varit gossip girl premiär, lika bra som alltid!
imorgon far vi iväg till vallen över natten med klassen, ska ändå bli roligt. så nu har jag packat varma kläder, för de blir att spendera mycke tid ute tror jag.
har fått veta att jag ska med på nästa usm omgång som är 24-26 okt, gotland den här gången.


usm -07, södertälje




And the award for the best lie goes to you!
For making me believe
That you could be faithful to me.
Let's hear your speech.

one way or another im gonna get 'ya

igår var sista dagen för modevisningen, var typ sorligt. har varit så himla roligt alltså. vi har varit så duktiga att vi till och med har gått erbjudande att göra de igen senare under året. har fått mycket possitivt av alla som sett oss, vi " spexade" och tog kontakt med publiken, haha! å herregud. amen har verkligen varit super att jobba med de här, tack alla som varit med, ni är guld guld guld. vi fick till och med in en snutt på tv. h

har också spelat match mot gamla "eliter", basket alltså, vvar väl kul men de var typ pinsamt att spela inför hela skolan, tappade typ bollen varje gång jag fick den men okej. var kul ändå. en tjej och en kille var vi från varje klass, tror faktiskt att vi vann dessutom!
ne nu är jag trött och sliten efter en hel dag i umeå med basketen, spelat två matcher btw, vinster! känns dock lite segt att sitta inne en lördag kväll, men är typ mobbad och känner verkligen för en mys kväll nu, så smoothie och soffan, here i come, seeee'yall


pussss käry dy

här har vi oss i -60 tals utstyrseln, klassiskt och snyggt

my hart will go on

amen gud i himmelen hur kul de var på modevisningen ikväll, lite tjorv med ljudet och så, och victor isakssson var så klart tvungen att ramla med annars så lyckades vi riktigt bra. har två visningar imorgon också, sen match mot basket eliterna. kom och glo om ni inte har nått bättre för er, de e sexigt .tro mig ! kan lägga ut bilderna sen men just nu orkar jag inte .

mina outfits bestod av : *orange kort klänning med platå skor
                                           *gula jätte utsvängda byxor med en matchande gul/orange blommig skojrta
                                          *rosa/svarta cykel byxor ovanför naveln med rosa skid väst och rosa benvärmare
                                           *svart spagetti klänning med glitter kofta

kunde verkligen inte ha blivit bättre. var verkligen de roligaste jag har gjort


pussssss

you just make my hart go crazy

åhhhhhhhhhhhhhhh ! bli så jävla less när man skriver ett inlägg och så försvinner dE? :O :O ORKAAAAAAAAAAAA

RSS 2.0