can I .. ?

de värsta som finns är ju när man har lagt sig och försöker sova och någon väcker en precis när man somnat. oj oj oj. så där var min power nap över.

har varit på vallen med klassen, har faktiskt varit rätt roligt. har fått umgås med dom man nästan tappat lite på sistone.
vi har lekt och gjort sammaerbets övningar, inte så farligt faktiskt.. på kvällen blev de att bada bastu och badade i vattnet 2 ggr faktiskt. slå de ni! var sjuk trött efter de, ville sova fast klockan typ var 9, arvid den gentlemannen han är bar ner mig till elden. satt vi där hela klassen och pratade och lekta lekar (djungel telegrafen & en blå vadå). å herrugud vad de var stjärnor alltså, himmelen var hel täckt, så flera stjärnfall till och med.  fönster blev sönderslagna under allt bus senare på kvällen, ojojoj. och såklart skulle kalle ut efter "curfew" och blev då tagen av cattis, hörde ända in till vårat rum hur och garva och skrek. haha! kalle kalle kalle... och antagligen så ville lisa göra desamma från vårat rum och cattis kommer in och varnar oss också. men efter allt detta plus några horny sms från arvid och lundberg vare dags att sova. blev alltså inte mycke sömn inatt och nu är de träning som gällen. känns riktigt tungt idag.


pussss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0