Helgen

Ja, fredagen blev helt klart lyckad. Vi gjorde uppdragen som var sagt, hur kul som helst. Sen blidde det gatufestivalen, as jäkla roligt alltså! Scaburbians (stavning!?) var ju grymma. Stolt var jag då Kribbe var sångare och gitarist i bandet, yeah, hade verkligen ingen aning om det! Var grymt iaf. Efter det for jag till Gstad och sov. På lördag blev det en heldag i solen med la familia. Martina och Micke var här, vattenkrig, måla korgen, solning, badning m.m. Himlarns skönt. Sen på kvällen drog jag Pänt och Ida till udden och grillade, fick lite company också. Trevligt trevligt. Sen drog vi in till staden och hängde med folk, snackade och sen drog vi och spelade kubb. Nice! Kvällen slutade hemma hos Ida i stan kring fyra. Nu är det söndag och jag förbereder mig inför sista riktiga skolveckan på högstadiet, hur skönt är inte det? Stört alltså. Är s¨å jääääävla skol less nu. Matte prov imorgon och sen några inlämningar sen är allt slutttt!

Ska gå och lägga mig tidigt nu, pusis

yeayea

Hej, hade nyss starsavslutning. Känns trist att splittras från gänget, men ne. Vi kommer ju ses ändå. Morgondagen ser ut följande: skola, gå tidigt för att göra klart bilden, hem fixa i ordning, ut på stan med elina å co och göra uppdrag, tillbaka till mjölkudden mat m.m, och sen in te stan på gatufestivalen. Yepp, blir nog en bra fredag känns det som.



SNART



Snart så sitter jag och den här extremt snygga bruden på ett plan över atlanten och påväg mot Kanada. Hur jäkla amazing är inte det? 21 dagar kvar, TJUGO EN!!!

Tids fördrift

nämn något som gjorde dig glad igår: typ inget, allmänt less igår alltså!

Vad gjorde du kl 08 imorse: cyklade till skolan

Vad gjorde du för 15 min sedan: kom ut ur duschen

Det sista du sa högt: ja, tack mamma

Det senaste någon sa till dig: stina, ser du att jag har köpt jordubbar åt dig (mamma)

Vad har du druckit idag: thé, vatten
 
Vad var det senaste du åt: spagetti och köttfärssås

Vad var det senaste du köpte: smoothie dryck

Vad är det för färg på din ytterdörr: brun

Vad är det för väder hos dig nu: kväll, lite moln också

Godaste glassmaken: ben&jerrys, cookie dough

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: det gör jag nog

sover du tungt: oftast

 drömmer du mardrömmar: ibland, inte så ofta

Trivs du med ditt jobb:  skola?

Favoritklädsel: jeans, linne

Favoritlåt just nu: oasis - some might say

Vad ser du om du tittar till höger: lunds hus

Vad gör dig glad just nu: j
 
Vad ska du göra härnäst: göra i ordnin kvälls fika

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: besviken

Favoritgodis: surt

Kläder just nu: rolling stones t-shirt, hipsters

Sommarplaner: njuta, sola/bada, kanada

Hur många kuddar sover du med: 3 stycken

Spelar du något instrument: ne
 
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska
 
Vad är viktigast för dig: polers, family å de

Är du kittlig: jaaa
 
Snarkar du: nej
 
Stjärntecken: fisk

Äckligaste insekten: spindlar, ormar

Stökigt eller välstädat: nog är det alltid skönt med välstädat, men hur ofta är frågan?
 
Längtar du mest efter just nu: att få slappna av och att njuta av det jag har

Blä blä blöjja

Jag har inte haft en bra dag idag, huvva. Komma till skolan och veta att man ska ha beep-test och spänst är ingen glad överaskning, och att veta att man har tuusen läxor som väntar på en där hemma. Har egentligen inte tid att sitta här, en massa som ska bli klart. Men nästa onsdag är allt över, bara bita ihop. Ja ja, duschen och det övriga kallar.



Pusss

One fucking year

Nu är det 366 dagar sen du försvann, det är 367 dagar sen jag blev förkrossad. Jag kan inte riktigt förstå hur allt har kunnat gå så fort. Jag kände verkligen för att skriva värsta långa och djupa inlägget men det gick inte, eller det går inte. Jag får inte ur mig nånting. Kanske är det för att jag verkligen släppt allt, eller för att jag inte vill låta mig själv gå den vägen igen, att jag inte ens orkar försöka minnas allt. Allt har förändrats sjukt mycket sen förra året, just nu är jag nästan gladare än någonsin faktiskt. Eller jag tror det iaf, allt känns himla bra iaf. Dock så är det i sin tur riktigt läskigt det med, väntar som bara på att nått dåligt ska hända, men ska försöka att sluta med de och ba njuta av stunden. Jag har as jäkla bra vänner, skola, family, allt bara funkar lixom. Screw last year! I'm better off.






awsome dudes!


Tack och hej,

Söndagar, huh

Tjoho! Nu har renoveringen börjat. Eller alla möbler och sånt är ute ur rummet, vi har tvättat väggarna också. Jag ska nämligen flytta ner i rummet i källaren, det kommer att bli hur bra som helst känner jag. Jag tror vi ska börja måla nästa helg. Annars har jag bara hängt gäng med Martina i helgen, varit riktigt skönt. Mest bara chillat. Igår tog vi oss orken och bakade världens mest underbara cheescake, värt!

Och idag då, har nyss varit och kört ett bröstpass med Martina Renholm (känner att jag måste komma på något nick-name för dom, det börjar bli jobbigt med två stycken). Men det gick bra, jag kännde mig helt slut, och efter det gick vi på ett powercore pass till och med. Ikväll blir det att ha en liten dejt med genitik boken, jätte kul! Skolan kan dö.



Puss och njut

Det känns som lördag?

Okej, riktigt dålig uppdatering, jag vet. Sorry dudes! I onsdags kväll for jag iväg till min stuga med Martyy Micke Martina mami och papi. Var riktigt skönt, jag och Martyy tog oss en kvälls prommis, sen när vi kom hem var det dags på TP, inga kommentarer om det. Och sen var den anden i glaset, huvva va läskigt. Fick en god natts sömn som alltid. Under dagen var det bara små pyssel som gällde. När vi kom hem på kvällen fick vi idén om att vaxa benen, så vi cyklade iväg och slutade kvällen med att sitta och halv gapa i badrummet, aj. Idag då, for in en sväng på staden, fyndade skor,bikini och sminkborste. yes, äntligen.

Ikväll har det varit lite chill hos Martyy ett tag men jag for hem och tänker ta mig en tidig kväll, somna till en film eller nått, vi får se vad jag orkar. Hoppas alla har haft en bra fredag kväll.





Godnatt

Vinst

Så vann vi skol-dm i år igen. kul kul! Har varit två riktigt sköna dagar ändå, inge skola eller nått, plus en massa chill i solen. Ikväll ska jag och mamma förmodligen ut och äta middag, blir mysigt. Ska bara chilla här hemma i eftermiddag.


här är en bild på oss från igår, första doppen. yeah

Kvantum kärring

Haha okej, vad hände med sur kärringen på kvantum? Så här vart det; jag Martina och Ida skulle köpa jordgubbar på kvantum, så vi stod där inne och diskuterade vilken sort vi skulle välja, vi tog allihopa varsin smakbit (eller varsin jordgubbe) då en kärring säger; vad gör dom, ska jag gå och säga till i kassan!? Martina blänger och blir hur less som helst. När vi bestämt oss för vilka vi skulle ta och fixat lite annat gott och är på väg att betala så ser vi hur kärringen står vid kassan och håller på att betala, Martina springer fram till kassan och ställer sig tätt bakom henne (nästan nuddar vid henne för att hon var så nära), kärringen blir irriterad och tittar surt på oss,sen tar hon sina egna jordgubbar och frågar tjejen i kassan, "hur mycket kostar de här?" "Får man provsmaka, vi såg några göra det, nämligen dom här bakom oss!?" Martina brister och blir jävligt less, "Men för fan, klart man får smaka, vi tog ju baraen var och det står att man får smaka", tjejen i kassan säger att det är okej att smaka men kärringen fortsätter, "Ja, jag ska då be Danne titta på övervakningskameran så ska ni allt få se", Martina blir ännu mer frustrerad och ryter " Men för fan, gör det då, vi tog ju för fan bara en var och det får man göra. Gå hem, har inte bingolotto redan börjat!?" Och där stog dom och tjafsade ett bra tag och usch vad less vi var när vi gick där ifrån, har hon inget bättre för sig lixom! Men det slutade med att vi ändå cyklade därifrån skrattandes åt hela saken.

Annars så var det hur mysigt som helst, vi satt där, jag Martina Ida Pänt och Jonna, och snackade,lyssnade på musik och pluggade medans vi åt jordgubbar med choklad och sockerdricka, helt amazing. Och imorgon har vi inte match fören klockan 12 så jag får sovmorgon. Wiho! Fast kommer nog ändå inte kunna sova så länge så drar nog in lite tidigare iaf, kanske steka lite där utanför om det är samma väder som idag, vilket vi verkligen hoppas!

Nu är det en mygga här i rummet, tänker gå och smälla till den innan jag får något myggbett, sen kanske slå på ett gossipgirl avsnitt innan det är dags att sova. Godnatt allesammns!

Hur härligt som helst

Hallåj flickor och pojkar,och inga män hoppas jag . Hehehehhehehehe. nä' skojja. Idag har det inte varit någon skola alls, hur skönt som helst. Har lirat basket, två vinster en förlust, men är ändå vidare så spelar imorgon. Kul kul. Annars så har vi suttit utanför hälsans och stekt. Hur jäkla underbart som helst måste jag säga. Jag Martina Pänt och Jonna tog även årets första dopp, riktigt härligt faktiskt. Ska snart cykla in till staden och träffa dem igen, ska chilla och plugga lite i norrahamn. Var där igår kväll också, huvva hur underbart vädret är, man blir ju nästan tårögd. Ne, nu ska jag klä på mig och cykla in till stan. Ska svänga förbi och köpa lite jordgubbar också, mums!

Ha det bra alla!


Snart kommer min kära syster hem också, yey

PUSSS:D

YEAH

Hejhej, gud vilken helg det har varit alltså. Igår drog jag in på stan en sväng med Martina, hämtade lite grejs hos Ida. Sen cyklade vi hem till mig och la oss på altanen och stekte, lite färg fick man nog iaf. Senare på kvällen for jag, m. familj, till Gustav och käkade och hade det riktigt chill, vid nio drog vi in till lillan och kikade på spelning, var där ett himla bra tag. Applåder till Arvid och Erland. När klockan började närma sig tolv blev jag lite less och for till udden där några var och grilla, sen vid halv två tiden var det dags för alla att fara. Så då tog vi cyklarna och cyklade först förbi hemma hos mig och sen till Gstad, lång cykel tur, oja! Har precis kommit hem nu och ska iväg och träna. Underbar dag idag också!

Ingen skola på hela veckan, bara massa  basket. YEY!

Så underbart

Gårdagen blev helt klart lyckad ändå. Vi for te hälsans, chilla och lirade lite. Sen hem till mig, kom en massa, drog tillbaka till hälsans och avslutade kvällen där. Snabbt genomdrag, ja jag vet. Men jag har nämligen lite bråttom nu, ska iväg till min vän Gustav med familjen och käka, blir trevligt. Sen låter det som att vi ska in och se en spelning på lillan och sen är jag kluven. Vi får se vad som händer. Ha en bra kväll och njut av det juvliga vädret.




Puss

Idis

Hej, snabb uppdatering. Sitter just nu hemma hos Idis. Vi har bastad, badat, fixat oh ätit. Toppen! Nu får vi ser vart kvällen tar oss, men gud vilket underbart väder eller vad säger ni? Har sprungit barfota och gungat, hur kul som helst. Hej hej sommar!


Kung Foo What?

Han diggar, jag hänger på!

Ännu en trött kväll, men snart är det helg, yey

Hej hej!

Ja okej, så igår då... Efter skolan for jag in på stan och träffade Martina och Lina. Chillade runt och fyndade lite till Idis som har fyllt år. Drog därefter till kh och satt där ett tag innan jag var tvungen att fara hem och sen på vråken avslutning. Ja, for dit, fikade och det vanliga ni vet. Alltid gott med gratis, heheheheh! Sen drog jag hem och tänkte ta en kväll med massa läxor, men inte blev det så. Slutade med chill i Gstan. Idag var det extremt jobbig dag, massa skit på skolan, sen body pump med hälsogrupper typ och sen träning i två timmar. Nu är jag helt slut och mina fötter värker fortfarande. Ska hoppa i duschen och sen sätta mig i ett fotbad och få lite massage av mami, sneeelllllt!

Info om imorgon då också, Idis har fyllt år, ska dra dit redan vid 3 tiden, bada och basta med brudarna, sen laga lite käk tillsammans och sen får vi ju se vart kvällen tar oss.




Peace

Innan jag somnar...

Huvva, så ont jag har i fötterna alltså. Nu är det verkligen dags att köpa nya basketskor. Men mamma har varit så snäll och masserat, plus att jag har badat lite fotbad. Träningen gick väl så där får jag väl säga, det känns ju att man inte har tränat på några veckor iaf, men skönt att vara tillbaka fullt nu.



Vi hade ju också det omtalade nationella provet idag i biologi, fy alltså! Hur bra minne tror dom att man har? Ofta jag kommer ihåg ekologin som vi gick igenom i sjuan. Och jag tror till och med att det var då jag var i Kanada för jag har inge minne alls om de. Jag får väl skylla på det då. Nu då, nu sitter jag här och halvsover, ska ta och hoppa i säng. Tidiga kvällar är ju det bästa. För egentligen går man ju bara och väntar på att få gå och lägga sig? Kanske jag ska ta och slå på en film till och med... Somna till någon gammal tecknad film vore ju stört mysigt. Fast ännu mysigare om man inte var själv... Nä vad säger ni, ska jag ta med mig Oliver och hoppa i säng!? Ah, jag tror nästan det. ÅH, nu kom jag till och med på en bonus, jag har sovmorgon imorgon ;o Underbart.


Godnattt,

Jag är trött

Så okej, måndagar är verkligen ett riktigt helvete!? För det första, skolan börjar igen. Jobbiga lektioner och går till tjugo i fyra. Sen var jag tvungen att plugga franska och sen skynda mig iväg till hertsön och kratta!? Det är verkligen hur jobbigt som helst, jag har precis kommit hem efter 3 timmars hårt arbete. Det jobbigaste är ju då också när man tycker att man har gjort ett riktigt bra jobb och vänder sig om för att titta och ser att halva högen har blåst iväg igen. Blir ju ursinnig alltså. Anna var väl iaf räddning, gott prat och skratt. Vilken pingla, plus att jag är så himla avis på henne. Nåja, nu tänker jag iaf unna mig en lång dusch innan jag ska hoppa i säng och förbereda mig för 150 min skrivning av nationellaprov i biologi. Yipppii!

Peace

Helgen går mot sitt slut... sommar?

Gårdagen bestod av häng i hallen. Rätt skönt ändå, med rätt umgänge. Jag lirade tränings match (som var ett skämt) och sen drog vi hem till mig, jag martina jonnis anna och pänt. Jag duschade och käkade. Sen drog vi in mot staden, träffa Idis på bussen och drog till hemmakväll och fyndade en skräckis, träffa Jonte och Lukas och drog vidare hem till mig och såg film. Svårt och sova efter men sånt får man tåla. Nu ska jag göra mig i ordning, träning. Ha en bra dag alla!

Sol, kom tillbaka!

Idag är en ny dag

Tjenis! Fredagar är allt sköna, skulle fara iväg och se hockey men det blev film istället, kul ändå. Men förstår jag rätt så vann Kanada? Yea! Bra grejer. Tog bussen hem vid 1 och strax där efter dök Martina upp utanför min dörr och vi chillade på rätt sent ändå, snackade och såg lite one tree hill. Vi vaknade för kanske en timma sen och nu sitter jag bara här och väntar på att hon ska bli klar så ska vi bege oss in till stan och träffa Jonnis. Det är någon prisutdelning i pontus och sen tränings match. Känner inte riktigt taggen.

Vi hörs senare



Fredag, vad händer?

Hallå, vad händer ikväll?

Jag har precis ätit klart, är ensam hemma och det är hur skönt som helst, bara få lyssna på hur hög musik man vill och skutta omkring. I eftermiddag hade vi match mot boden och vann med 75 pinnar? Hur roligt är det egentligen? Nu väntar jag på att Martina ska komma, ska gå och fixa mig lite. Sen får vi väl se vart kvällen tar oss? Hoppas på en rolig kväll i alla fall.


Snart helg

Okej, lite dålig start kanske. Men blev mycket senare i Gstad än vad jag trodde det skulle bli, och när jag väl kom hem var det bara hopp i sängs som gällde.

Dagen har då varit hur skön som helst. Fick sluta efter lunch eftersom att svenska vikarien inte dök upp, och vi fjäskade till oss lite inför franska läraren. Fantastiskt! Så då tog jag Linnea och Johanna cyklare och for in mot staden, köpte en underbar sundae och satte oss på kh där det var riktigt varmt och skönt. Och eftersom att jag knappt har haft nå träningar på senaste tiden så har jag haft grymt mycket fritid, vilken nästan känns lite konstigt. Ikväll funderar jag på att ta mig en cykeltur. Skulle nog vara riktigt skönt. Ja, jo det får nog bli så!


Jag har funderat...

på att komma tillbaka ett tag. Känner att uppehållet kanske har gett en lite sug att skriva? Ah, jag tror nästan så. Har lite bråttom nu men återkommer ikväll.

RSS 2.0