Martyg1rl är min räddning

Det blev inget inlägg igår. Jag var alltför less. Sträckte nämligen ryggen redan första matchen under uttagningarna så blir att gå på den andra som är senare i match istället. Det sög inte lite! Efter att allt var klart i hälsans for jag hem, duschade och gjorde mig i ordning sen for jag iväg och åt på ban thai med mamma pappa och Micke. Hade det riktigt trevligt, blev hela köret, förrätt, varmrätt och efterrätt! Sen for mamma och pappa, och jag och micke promenerade vidare till plannja där jag mötte upp Martina. Efter plannja skämde jag och Martina ut oss så jävla mycket, behöver inte ens gå in på det. Sen en snabbis till skurholmen och sen hem hit där vi proppade i oss tårta och såg på gossip girl tills vi somnade...



Imorse vaknade vi av katternas gnäll och det var dags att stiga upp. Gjorde frukost och begav oss in till staden, köpte macka och drog oss vidare till hälsans och såg på match. Sen spelade Martina själv. Vinst. Nu har vi precis kommit hem och hon duschar efter det så ska vi sätta igång att baka pizza och cheese cake.


     

jag saknar sommarn, jäääääättte mycket. snart så
 










Första dagen i livet... För 16 år sen

Hoh! Nu är första dagen avklarad, och det var inte så farligt som jag trodde faktiskt. Eller var lixom inte lika nervös. Nu är iaf fysen och tekniken avklarad. Kan ju inte riktigt påstå att det gick så bra som jag hade hoppats men jaja. Nya tag imorgon! Nu ska jag gå och duscha och sen fika och öppna lite paket. Jag fyller nämligen år idag! ;) YEAH! Kul födelsedag, ingen har typ kommit ihåg, alla var så inne i basketen. Men jag är van.

Hey!



Living easy

Idag har det då varit den årliga "kördagen" i kulturenshus. Vart då mer lyckat än jag hade trott. Har varit rep hela dagen, har varit riktigt skojj ändå. Tuna skolan kom oförberedda efter att ha valt ut låt i fredags och sen repat utan lärare, ändå tog vi alla med storm inte sant?;) Jag menar, vi hade ju lätt mest drag? Spana in 24 norrbotten eller vad kanalen heter, vi visas lite då och då med den storslagna "Proud Mary". YEAH.

Har nyss lagt på luren efter att ha snackat med Martina. Imorgon är det bg-uttagningar och vi är stört nervös. Alltså seriöst, jag kommer inte kunna sova inatt. Ska gå och käka lite kvälls mat och dricka en dundrans massa vatten och sen gå och lägga mig. Önska mig lycka till nu!

Spana in oss, klicka på kördagen (till höger)

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4067470


XOXO

He wasn't

Hej!

Oj, typ sveriges största nyhet. Kronprinsessan har förlovat sig. Chill. Idag då, vi har ju som sagt haft våran kända och efterlängtade konsert, eller konserter, vi har haft två stycken idag. Det gick väl rätt bra, riktigt talanger vi har på tuna. Jag och Lisa spelade, men gick inte lika bra som när vi repat. Får hoppas på bättre ikväll iaf.


Jag känner mig rätt, nerstämd just nu, beror väl på får höga förhoppningar gissar jag? Det brukar vara så, skit också. Men jag menar, om man vill nått så ska man väl kämpa? Är det inte så?
Fast livet är fan inte rättvist må jag säga
.






Lördag

Hey, tänkte slänga in ett snabbt inlägg.
Igår drog jag iväg och tränade på helex med Martina då. Sen drog vi hem hit, käkade och hade det allmänt trevligt. Slutade med att kura upp i soffan med täcke och ben & jerry's och en gammal goóing, Anastasia. Martina somnade som vanligt. Imorse drog vi in till staden. Jag ska snart iväg och jobba med Lisa. Servera och tjäna lite extra money till Kanada.

Hittade en grymt snygg jacka och ett par skor. Hoppas det blir nått utav det i födelsedags present. Jag har en aning faktiskt. Jag fyller ju nämligen år på torsdag. PEACE!


Måste rappa på nu om jag ska hinna bli klar tills Lisa kommer och hämtar upp mig.


XOXO

Pusss

Hey!

Idag har det varit musik nästan hela dagen för min del. Underbart! Först kör och sen rep inför niornas konsert. Haha, kommer blir riktigt kul. Ska snart iväg på helex med Martina sen får vi se vad det blir ikväll?

Down

Tja!

Nu har jag äntligen varit och fixat håret så det inte är gult längre. Eller jo lite, men fan. Det får man fixa senare. Igår iaf, så var det först match mot höken vilket inte var särskillt lyckat. Direkt efter det for jag och tränade små tjejerna istället för Micke J och sen begav jag mig direkt till sunderbyn där min bror spelade match. Gick inte hela vägen för dom heller tyvärr... Idag i skolan iaf så fick vi ett brev från Måwe och hon sa att hon ska boka Frankrike resan nu. Vi ska nämligen dit med franska klassen i mitten av mig. Stört kul!

Träning ikväll annars inget viktigt



Peace
XOXO

Rubrik?

Plannja, vinst!

Micke, om du bara ska klaga på min svenska, SLUTA LÄS :D peace bro



Godnatt :)

Collide

The dawn is breaking
A light shining through
You're barely waking
And I'm tangled up in you
Yeah

But I'm open, you're closed
Where I follow, you'll go
I worry I won't see your face
Light up again

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find, you and I collide

I'm quiet, you know
You make a first impression
I've found I'm scared to know
I'm always on your mind

Even the best fall down sometimes
Even the stars refuse to shine
Out of the back you fall in time
You somehow find, you and I collide

Don't stop here
I've lost my place
I'm close behind

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills your mind
You finally find, you and I collide

You finally find
You and I collide
You finally find
You and I collide

Even the best fall down sometimes

Tjenis!

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera (än en gång). Men jag har faktistk varit igång och pluggat som en tok nu sista veckan. Jag har kemi prov på atomer och joner!? Hur kul är det egentligen. Nåja, provet är imorgon och det får gå som det går. Mami tycker att jag har varit så duktig med läx läsningen och jag har ingen träning idag så hon ska snart göra plättar åt mig. MUMS. Hur länge sen var det inte man åt plättar egenligen? Jag tror till och med att vi har lite glass hemma man kan slänga på.
Sen blir det iaf att fara iväg på plannja med Marty och Mikaela. Kanada gänget fan. Längtar as mycket nu, det är nästan exakt 4 månader kvar till vi anländer i ankomsthallen i Vancouver, Kanada. FÖRSTÅR NI???

Kommer bli amazing iaf.

Ne, nu ska jag gå och se hur det går för mina plättar.


XOXO


Kanada -09

heart

that smile, I just can't get it out of my head and i'm not sure how to deal with that

Galet jobbigt

Hej babés !

Okej, alltså vad händer med att min självkänsla bara kom som en bomb från ingenstans!? Det känns skit bra nu faktiskt. Yeah! Så idag då, har varit en rätt lugn dag, missade franskan så man kan ju inte säga mer än halleluja! Har nyss varit och tränat och funderar på om jag ska vara duktig och sätta mig och göra lite matte. Har nämligen matteprov imorgon och vi får se hur det går. Wish  me good luck honey,

Och sen, alltså vad är det jag hör om att Chris Brown sitter i fängelse för att ha slagit Rihanna!? Skandal





Kan ju säga att bilden gör mig lixom glad! Den är tagen på examens kvällen, riktigt häng alltså.

Haha, inser att jag har suttit och skrivit det här inlägget i en och en halv timme nu.

Sitter faktiskt och resonerar om att det är ju grymt mycket snyggare att göra assists än att köra ego själv.. Sant sant sant




Här hittade jag en riktigt glad bild på mig och två av mina söta (observera) små lagkamrater:D



YEAH ! :D jag kollar igenom basket bilder





Ne, nu orkar jag inge mer. ..

Godnatt

XOXO hotstuff

ramalamalamanamnamanama ding dong

yes, stinas fantasi flödar. verkligen!

Hon bad mig att skriva något inlägg så det är väl bara att jag lyder antar jag..

Iallafall, stina är så jääääääääääääääävla ful om ingen visste det. Inte ett fult utséende men till sättet. Nu till exempel döör hon av skratt för att hon råkade skriva fal i ställer för ful. Hur kul är det egentligen?  Inte speciellt kul.

Annars då? I sommar ska jag, stina och mikaela till kanadaaaaaaaaaaaaaaa. Det ska bli så jäävla kul och jag ser verkligen framemot det. Gissar på att dom också gör det. Och juste, på tal om ingenting. För någon månad sen skrev jag och Stina en varsinn lapp om vad vi trodde skulle hända det här året. Den första januari nästa är ska vi läsa varandras lappar och och skriva en ny lapp om hur året verkligen blev. Ska typ bli kul, fast det känns egentligen ganska meningslöst eftersom att det är galet länge kvar tills vi får kolla vad vi skrev och jag är sugen på att kolla på stinas lapp. När jag Stina hade somnat för någon natt sen när jag sov hos henne var jag nära att ta fram lapparna och läsa dom. Men hade fått grymt dåligt samvete om jag hade gjort det så jag höll mig. ( tur det dessutom, stina hade dödat mig) Nog om lappar, nu ska jag sluta ägna mig åt stinas blogg och göra något vettigt istället. Adjö allesammans!


// Martina


The beauti

Hey!

Okej, hur glad blir man lixom inte när man får sluta efter lunch för att läraren ska bort !? Toppen! Jag och Johanna traskade hem till henne och gjorde omelett med varma mackor vilken blev en stor succé FAST ingen av oss någonsin gjort omelett förut. En applåd tack! Efter en stund kom Lisa och Pernilla (som hade envisats med att stanna på skolan och käka fiskpinnar ;O !?) dit och vi hade de allmänt trevligt. Lyssnade på gamla skivor, Jimmy Jansson kom bland annat upp. Lisa ville testa sig fram på sin framtidskariär, sminkös. Modelicious girl! Hon var riktigt duktig.

Nu har jag precis kommit hem och ska försöka ta tag i att göra nått vettigt? Läxor kanske !? We'll see
Plannja ikväll iaf och sen träning.



Bara en uppdatering för att Nisse klaga

Jag har absolut inget vettigt att skriva.. men bara för att uppdatera lite... en bild kanske?



Collide

En riktigt vinterdag idag må jag säga. Det slutar fan aldrig snöa. Imorse när jag vaknade traskade jag iväg till Lisis. Vi ävade och övade tills vi inte orkade mer. Det possitiva är dock att vi gör framsteg. Bravo! Sen begav jag mig hem igen för att slänga i mig lite mat innan det var dags för match i antnäs. Leendet på läpparna är nu brett, vinst mot antnäs med 7 . Tipp topp!
Och juste, som jag sa igår så är jag ju då blond igen. Känndes bra i början men nu känner jag typ inte igen mig själv känns det som. Wierd. Tycker att färgen blev allt för gul men vi får se om jag orkar gör om det. Jag menar, jag skiter ju inte pengar direkt.


Min fredagkväll spenderade jag med mina två bruds, Pernilla och Lisis. Jag och Pernilla började med att traska iväg mot hennes mormor och konsum och snackade lite om ditt och datt. Mötte upp Lisis på konsum och inhandlade det vanliga, Ben & Jerry's. Traskade hem till Pernilla där vi såg på en riktigt bra film. Dock så kommer jag inte ihåg vad den heter men bra var den. Typ sorlig.

Well bitches, nu ska jag hänga med Marttyy my girl!

BTW, kanada biljettterna är bokade och jag hurrar.

OCH Nisse och Höken är bäst! Vråken suger, katastrof, kaos, värre än cancer

xoxo


Blondie is back in business

Precis så ! Jag är blond igen vilken känns riktigt skönt.


it's all good


peace

Juste, förlåt jag glömde


Nisse och Höken är bäst! Vråken suger, katastrof, kaos, värre än cancer

hur det än slutar

Tja!

Nu är den stora skriv delen i nationella bort gjord. Vilken lättnad alltså. Och bra gick det dessutom! Det är träning ikväll så jag ska dit och titta. Har typ inget att säga egentligen.

Jag återkommer om jag kommer på något.

En bild kanske?

de där har vi aldrig sett förr !?

me and ma boyyyyysss! scout&paris

when you feel all alone

Whats up?

Jag är sjuk! Det är inget nytt jag vet, men nu är de faktiskt halsen. Och jag är grymt less. Fick gå hem från skolan och lägga mig. For iväg te Maria som stack mig med lite nålar, akupunktur. AJ!
Mötet med Jigga idag gick bra, har lagt upp ett tränings program som känns riktigt bra.

Imorgon är de iaf nationella prov i SV, skriv delen. Sitter  hela förmiddagen vilken känns grymt jobbigt.
Nu ska jag hoppa i säng så att jag orkar imorgon trots att jag inte ens är frisk. puh! jag kommer dö

Och ännu en gång Nisse och Höken är bäst! Vråken suger, katastrof, kaos, värre än cancer



puss och gonatt:)

Jobbigt med rubrik

Hey.

Tänkte langa in ett snabbt inlägg.

Dagen började piss, jag har nämligen blivit sjuk. ont i halsen och hängig. Gick till skolan ändå, var tvungen för vi hade nationella prov i svenska. Elina dampade och de fick mig att le. Efter skolan drog jag hem, Victor kom hit och vi fick reda ut ett och annat. Sen gick jag till träning och sköt och nu sitter jag här med en rostad macke och o'boy och ska sätta på ett gossip girl avsnitt.


slänger in en bild från kanada. Basketcup.

Och på tal om basket så Nisse och Höken är bäst! Vråken suger, katastrof, kaos, värre än cancer!


I know you love me,

Svenska is the shiet

Hey!

Sitter just nu i median på skolan. Vi gör ingenting (som vanligt) eller vi har läst igenom häftet till nationella provet som är imorgon. Emil är irriterande som vanligt och sitter och frågar en massa, haha. Slutar om ett tag och efter de är de bara hem och plugga lite franska och sen träningar som vanligt. Måndagar är alltid lika jobbiga.

Haha, okej ! Vad händer med att Emil sitter och spelar "som en gummiboll".

Sen så måste jag bara säga att Nisse och Höken är bäst! Vråken suger, katastrof, kaos, värre än cancer!



*host*


ppussssiiiiisssss

Okej.

Helgen har varit riktigt trevligt må jag säga. Lördagen bestod av två matcher (vinst såklart) och häng med Martina. Båda riktigt nice. Vi chillade allmänt som vanligt och käkade ben & jerry's. Imorse drog vi iväg till hälsans och filmade stars damer. Sen kikade vi på bg mot vråken, dock ba halva för vi hade träning : ) Sen ikväll blev de ba en chill och mys kväll.


Nisse och Höken är bäst! Vråken suger, katastrof, kaos, värre än cancer!


Allt jag ville säga, godnatt :)

RSS 2.0