because

                                                                                                     

Cause I know how it hurts 
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you

You got it wrong


its done

har precis kommit in, wille krille och danil kom förbi en sväng så gick ut med dom. kul kul, sitter nu och äter en varm macka och ska sen hoppa i säng, har match imorgon mot brooklyn och sen blir de att filma på stars matchen.

god natt mina damer och herrar





<3

gud, nu har snart halva 9an gått, känns som att de nyss var skolavslutning



torsdag.

har varit och köppt en ny mobil idag dårå! :) känns kul, fast saknar min gamla babe..
den kommer inte fören på onsdag tidigast, så är utan till dess så ni kan nog inte få tag i mig. är som att leva på stenåldern ju.
ska hjälpa mamma med maten och sen är de träning som gäller, skönt som faen!


adjöken ! <3

BTW, MARTINA RING MIG IKVÄLL! DET ÄR PLANNJA IMORGON OCH VI DRAR DIT VA?

Supa Gat Slinga

alltså, de var ju självaste fan. har tappat bort min mobil så är utan, ni lär inte få tag i mig på några dagar.
AS LESSSSSSSSSSSSSS!

ska snart iväg och träna, känns riktigt skönt. hörs !

old times

här ska ni få se lite smått roliga och väldigt gamla bilder. HAHHAHAHAHA jag dör!















i want to be you everything

ah, och där var måndagen över. känns väl.. bra. novellen är inlämnad så de är en sak att stryka på listan, ingen träning blev de heller men blir att dra till hälsans senare ikväll ändå. dagen var till annars allment lugn. efter skolan blev de att se på vänner, borde kanske ha gjort franska istället men va fan, lite måset man ju på vila.
nu skriker sune och ivar på mig, dom vill ha mat. bäst att göra som dom säger. ha en bra kväll !




helgen.

hej! nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera, får ursäkta men de är så att han käre far har fyllt 50 i helgen och har haft fullt hus.

i fredags var de öppet hus hela eftermiddagen, var riktigt roligt. har haft besökare från södra sverige. mycket folkt har kommit och gått, jag sjöng för min pappa, var väldigt uppskattat tror jag.

lördag vare först match på dagen och sen vare ba hem och fixa sig till middagen, vi var ca 25 pers tror jag. alla dom närmaste, riktigt lyckat säger jag. de bjöds på många fina och roliga tal. skratta gjorde vi hela kvällen. vi ungdomar, eller jag kusin elina och micke ( 21 år gamla )  bjöd på den klassiska macarena dansen, pappa fick såklart också dansa. lyckad helg i alla fall.

jag har faktiskt på film när vi sjunger men jag är inte så tekniskt så har inte listat ut hur man lägger ut filmer på bloggen :) haha.

nu måste jag återgå till min novell.

juste, jag ville bara säga, i ett av mina tidigare inlägg så sa jag att mina syskon var mina största idoler när jag var 5 år, de stämmer till viss del men glömde nämna henke och framför allt frida leijon som lekte med barbie med mig under hela min uppväxt .

och elin frånlund är världens sötaste snorunge :)

adjö

paris.

gissa vem som skrev till mig idag för första gången på typ ett halv år? paris:D jag blev helt glad, har saknat han lite faktiskt. han bor för tillfället i australien och jobbar och går skola samtidig. han verkar göra bra för sig och jag är stolt över han! haha. han vill att jag ska komma till australien till han, vore fan as kul ju. australien är ju pardiset lixom. :)

på tala om paris, så fick vi idag reda på att vi ska få fara till staden Paris med franskan i vår. ska ju bli as roligt fan!
ska fara med både eva och lotta.
nu måste jag se till att maten inte bränns.

ska iväg på plannja med marina emma och jennifer. jeooo . hörs


i'm feeling warm and bright





tja!
har varit en grymt skön dag idag, vaknade upp på rätt sida imorse. klev upp och gjorde mig i ordning och promenerade iväg till skolan. vi hade utvärderings dag och så, gick bara till halv 12. idrotts provet gick galant! efter skolan drog jag och lisa hem till henne, fast hon var utlåst, så medans vi väntade på hennes  mamma gick vi till konsum och köpte marmelad. gick hem, bakade scones och tränade på låtarna, de blir bättre och bättre. sen kom pernilla och gustav precis i tid så att sconesen var klara. svin :D nu sitter jag här och skriver med emilia, hon är rädd att jag ska slå henne när vi ses. VAR RÄDD :D

nu har jag träning, ska försöka hinna förbi och titta på matchen och sen träning igen. en vanlig måndag alltså!

puss på nosen

you don't understand

gårdagen blev trevlig. hade en himla massa kul :)

idag har jag bara suttit inne på morgonen och pluggat. har idrottsprov imorgon, sen vare träning som gällde. var typ jobbigt, sen hem dusch och så promenerade jag iväg till lisa, vi skulle träna på låtarna. gick jätte bra! imorgon är de skola igen och de känns jäääävligt tungt. orka int, men tror vi har kort dag för de är utvärdering eller nått. nu måse jag plugga lite tilloch sen gå och sova.


goodnight angel!




but its over now

jeo, förlust med 3. ilska! ingen mer kommentar.

har gjort mig klar  för kvällen nu, ska kila över till jennifer och sen blire waldorf ska bli riktigt roligt känns de som.
ska springa ner och fixa dvdn nu
byyyye

game.

hallå! vaknade för ett tag sen, ska snart käka lite och sen gå iväg till hallen. har första hemma matchen för i år, mot antnäs. sen ska vi i laget dra iväg till waldorf och käka och sen hem till mig och hitta på nått.
martina nilsson är jävligt bra ska ni veta <3 :)






You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed
But you're just a boy


nattt.


säger bara omg, de där var .. intressant

godnatt allihopa!

yea baby




pappa är riktigt bra att ha ibland :) helt mys ..
har nyss varit på staden, skulle träffa martin men hon dök aldrig upp så for hem

.

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN jävla skit

if i were a boy


maybe someday

yea baby, läxor nu så jag dör.
jag kommer vara tvungen att sitta inne varenda helg nu fram till jul uppriktigt sagt.
har så himla mycket att göra att jag inte orkar skriva upp de. har dock träning ikväll
och de brukar få mig att må bättre (oftast). så ja, plus att jag ska sluta vara en bitch,
vet inte riktigt om jag är de men har hört de allt för mycket på sistone så e ba att lägga ner.
ska och toppa mig imorgon efter schooolish, känns typ skönt. ska färga de sen om någon vecka.
papis birthday nästa helg så de finns mycket att stå i. plus alla läxor dårå.

juste, första riktiga snön kom inatt så nu äre riktigt vinter. kul men kallt.

adjösss <3

arn't you glad?

jao, träningen gick bokstavligen skit. spelade tränings match mot damerna.
är helt slut nu och ska hoppa in i duschen. första hemma matchen i helgen btw mot antnäs.. kul!

you're on my mind, is this how its going to be?
god, i hope so

im going crazy



god kväll ska man väl säga.
sitter här och lyssnar på lars winnerbäcks låt , kom änglar vilket enligt mig är en av dom bästa låtarna någonsin.
jag ska nämligen skriva en novell på skolan och tar mycket insperation från den konserten på lule kalaset ni vet? jag får verkligen rysningar i hela kroppen och blir helt överlycklig när jag lyssnar på kom änglar speciellt. de var ju så grymt kul, hela lulekalaset var som lyckat från min del, jag menar, jaimie och scout var där vilken var toppen. + att jag träffade en massa gó folk. awsome.

well, ska snart gå och göra mig i ordning för andra träningen idag, håller på till 10, riktigt jäkla jobbigt. adjöken <3

.

MARTINA ÄR FAR TILL ALLA BARNEN!



Cause he's taken you for granted And everything you had got destroyed

åhhhh, är äntligen klar med SO inlämingen och matten. har suttit inne hela dagen och pluggat. är helt jäkla död just nu, ska sätta på ett gossip girl avsnitt och vila resten av kvällen. inte precis så att man känner sig taggad för en till skol vecka med ännu mera pluggg.

igår var jag i alla fall med emma och martina, vi drog te konsum och hyrde film och köpte karra. sen såg vi att de var tomten är far till alla barnen på tv och var ju ba tvungen att se den, världens roligaste film, lätt!
ni gör mig riktigt glad, tack.




ready to make nice?



igår blev de fullsmäckat shema. första skola, hade snack med syon, sen stan med pernilla efter skolan, träffade lisa och gick med hennes sen, hon hade stor beslutsångest om en jacka. gick sen och käkade på ban thai med mamma och sen plannja med martina. matchen sög verkligen, var verkligen sämst. efter de så drog jag hem till johanna och satt och snacka med hon linnea och mikaela ett bra tag, vid 12 drog vi oss vidare hem till linnea och övernattade där. toppen tjejer!

blir att plugga som en tok i helgen. har gjort lite matte nyss men blev riktigt less, har träning strax och sen får vi se vad som händer ikväll.

adjöken



im struggling

Godkväll

efter en lång men ändå rätt rolig dag så har den kommit till höjdpunken, soooova! har varit så himla trött och sett fram emot de hela dagen verkligen + att jag har sov morgon imorgon. har dessutom varit med gustav idag, var helt skönt, kändes jätte bra.
imorgon blir de stan med pernilla direkt efter skolan, sen ska jag ut och käka med mamma, sen plannja och sen ska jag mikaela johanna och linnea ha "fransk afton". hur coolt är inte de? ska köpa croassanger (!?) baguetter, vindruvor , ost m.m. as nice. nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen blire sänger.

pappa och micke åker till malin i genevé imorgon, är avensjuk!


pussssss




Å jag märker att alla har fått nog av mig.




alltså, nu är de ju så att min far fyller ju då gubbe ( 50 ) den 21 november och de räknas med att vara en massa grejs hemma. alltså, de sägs ju att man ska hålla tal och massa sånt? men vet inte riktigt hur bra jag är på de? vi får väl snacka ihop oss vi syskon så blir de nog bra.

jennifer har kommit hem från kanarieöarna (!?) idag, hon är säkert brun och äcklig! usch, orka sånt ;o :D
har riktigt mycke läxor jag borde sitta med just nu :

engelska recension [/]
2 svenska recenioner [/]
novell [ ]
2 analyser [ ]
so uppsats [x]
matte [ ]

tråk.


Jag blev utmanad av  Martina,

 


Regler;

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.



Så här kommer då 7 saker om mig:
1. Jag har aldrig varit med martina nilsson utan att as garva, inte en ända gång!
2. Jag älskade barbie när jag var liten.
3. Jag hade min första kärlek när jag gick på lågstadiet
4.  Jag suger på arga leken.
5. Jag har varit i 20 olika länder
6.  Jag lever för basketen
7. Jag är rädd för den "riktiga" världen

Jag orkar verkligen inte utmana några :) sry

godnatt puss.

tänkte ba säga godnatt, bli rikigt tidig kväll för mig, behövs verkligen. adjö



so what.



kärlek till elina alltså. asgarvar när jag ser den här bilden seriöst, den kvällen ;D ;o
puss på dig med


jag sitter och kämpar förfullt med min engelska bokrecension. går väl så där.. ingen höjdare direkt.
skriver om Harry Potter and the deathly hallows, världens bästa bok helt enkel.


tummen upp.

har suttit fast klistrad vid tvn i snart 2 timmar. de är en dokumentär om dixie chicks? de var en ut av tjejerna i bandet som uttalade sig om USAs president och kriget i irak på en konsert dom hade. dom fick döds hot och folk var så emot dom. men dom var så himla starka,väldigt imponerad. dom höll ihop alla 3, man kunde ju tro att dom andra två skulle bli lite "arga" men nej. grymma vänner må jag säga. men inte bara de, när natalie som jag tror hon hette kom tillbaka till den så kallade "brottsplattsen" där hon uttalade sig några år tidigare så säger hon samma sak som tidigare " kriget i irak är ett misstag, jag skäms över att bush är från texas" UNDERBART helt enkelt, UNDERBART!

dom är inte riktigt min typ av musik om man säger så men när jag hör låten " ready to make nice" får jag rysningar, texten är gudomlig.! så här får ni den.



Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting

I'm through, with doubt,
There's nothing left for me to figure out,
I've paid a price, and I'll keep paying

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should

I know you said
Why can't you just get over it,
It turned my whole world around
but i kind of like it

I made my bed and I sleep like a baby,
With no regrets and I don't mind saying,
It's a sad sad story
That a mother will teach her daughter
that she ought to hate a perfect stranger.
And how in the world
Can the words that I said
Send somebody so over the edge
That they'd write me a letter
Saying that I better shut up and sing
Or my life will be over

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should

Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting

i loved you.

igår kväll när jag satt och snackade med martina insåg jag en sak, att jag har inte de perfekta livet ( inte för att jag har trott de ) men jag klagar iaf inte. alltså, jag har som inte insett de, men jag borde sitta inne på mitt rum och deppa. men de gör jag inte. varför vet jag inte, men livet är för kort för sånt skit, förstår ni inte de? gör de bästa av situationen, då löser sig allt med tiden, nästan allt iaf.

jag menar, det senaste halvåret har inte precis varit de bästa. i somras förlorade jag nästan en väldigt nära vän till mig, de var tungt sen dess men de har gått. men med tiden så klarade jag mig igenom de. 2 betydelse fulla männsikor vet jag att jag inte kommer få träffa på jätte länge, jag kan inte! dom är ju på andra sidan jorden?saknar dom nå så kopiöst. en som jag trodde stod mig nära som jag varit vän med sen småbarns ben har uteslutit mig ur hennes liv.  jag gått och tänkt mycket på det här på sistone, men de som slog mig igår var att jag nu till och med har förlorat den som verkligen var den viktigaste i mitt, nr 1. den jag brydde mig mest om i hela världen, den jag delade nästan allt med, den som var min lycka, min säkerhet helt enkelt. de har jag förlorat, vi känner inte varandra längre, vi talar inte ens. och de svider, de gör de. men nu har jag bestämt mig för att släppa taget. du slutade bry dig för att bra tag sen nu, de är dags att jag gör desamma... och jag gör de för min skull!

så sammanfattning; ta ingenting för givet, var stark och deppa inte ihop.

det tog mig några leénden och x antal tårar att skriva detta, men jag gjorde de. och jag känner mig stolt över mig själv.

puss

RSS 2.0