Kåbdalis

Tjenis! Imorse var det bara att kliva upp tidigt, klockan 7 väckte mami mig. Klockan 8 var det samling för att fara iväg till kåbdalis med skolan. Jag kännde mig riktigt pepp eftersom att jag inte har åkt skidor på hela året. Dock också lite nervös, livrädd att bryta benet eller nått. Men icket, jag klarade mig prima. Inte en skråma! Känndes härligt att bara få vara ute susa fram i den varma vår solen...




Vi var ju lätt snyggast i backen iaf.


Ny skidorna syntes på långa vägar


Och jag var flummiga i bussen som vanligt

Godnatt everybody

.

Ååååh, fatta glad jag blev efter träningen. Jag var öm i hela kroppen efter en riktigt seg träning och så står jag och väntar på skjuts och så börjar mobilen ringa, dolt nummer stod det...och när jag svara ; STIIIIIINNNNNNNNA !! det var Martina som ringde från Tunisen och uppdaterade mig snabbt om hur läget var. Jag är super avis och jag saknar henne. Jag menar, vi är seriöst som ett gift gammalt par och har inte snackat med henne på en vecka. Hon kommer iaf hem på onsdag kväll. yay.

Annars då, ja, som sagt väldigt seg träning. Sitter nu och funderar på vad jag ska laga för maträtt på hkn. Det är svårt, plus att laga mat lixom inte är min starka sida. Annars då? Jo, Wille och Danil kom förbi före min träning. Toppen!
Och jag har börjat inse hur fullspäckad den närmaste månaden är. Till helgen; Lulebo cup, spela och döma. Nästa helg Dm, helgen efter det är det Scania och helgen efter så är det Final four. YEA. riktigt kul ändå, men som sagt, stressigt och slitsamt. Och efter det så är de inte alls länge kvar till sommar lovet och kanda. Stört!
Livet springer bara förbi en just nu känns det som. Jag vill vara liten



Söndag

Igår kom Danne och Wille förbi med glass, godis och en rolig film. Vi chillade på och skrattade åt världens fulaste film. Sen kom Mikaela och vi spelade lite kort och pratade mest hela kvällen. Det är synd att man träffas så sällan. När det började bli sent slocknade vi alla fyra på soffan. Dom for hem vid två tiden och jag och Mikaela gick och la oss. Klev upp allt för tidigt imorse för att spela match. Blev vins med typ 15 mot råneå. Dock är jag sjukt less just nu. Ska käka lite grann och sen blir det träning. Ännu en ny skol vecka. *Suck*

Ha en fortsatt trevlig söndag


Pusis


Kan slänga upp en bild bara



Det här är ju tvärt emot vad Martina gör nu. Där hade vi promenerat till och från gråsölören mitt i natten över isen och nu är hon i Tunisien och solar och njuter. sakknar dig

Sol

Glad lördag everyone!

Igår kväll blev det som berkänat en riktigt trevlig kväll hos Mikaela. Efter det kom Martina och hämtade upp mig och vi for dit där Micke var och spelade poker. Vart ett max besök innan hem och sova också. Övernattade där för mami och papi är borta. Imorse for jag och Martina in till stan en sväng och nu är jag hemma här och tänker hoppa i dusche och laga lite käk innan kvällen. Har desstuom äntligen laddat över alla mina bilder från mobilen. Har tagit ett tag men nu så.





Jag tänker njuta en extra gång av solen också. Ta vara på det, riktigt varmt och skönt ute ju. Och det gör mig glad.

Än en gång, ha en bra lördag allihopa!

Pusis

FREDAG

Har varit på stan idag, besökt nya Monkey, bra grejer! Ikväll blir det att fara iväg till Mikaela på middag, bara tjejerna. Lär bli hur trevligt som helst. Efter det ska jag fara iväg in till stan och sova hos min bro. Blir kul att få spendera en kväll där. Imorgon är det match, yay!


Ha en trevlig fredag allihopa!




det är alltid lika förvirrande på ett nytt ställe

Sweet sixteeen...

Det är väl så det ska vara? Fattar inte vart allt det kommer ifrån? I alla filmer och de menar jag? Alla verkar ha det helt chill men i verkligheten så hinner man ingenting just nu. Det är bara skola skola skola hela tiden och jag orkar verkligen inge mer. Det är nu 94 dagar kvar tills vi åker iväg till Kanada och sommaren kan börja. Har så mycket planer att det skriker om det. Men men... Nu sitter man här i morgonrock och fryser och ska strax iväg på träning. Känns ändå skönt. Plus att vi ska börja med något hälso program i skolan nu och känns lite roligt faktiskt.

Ne, nu måste jag skynda mig iväg till bergviken.

Pusis




worlds greatest




Så okey, jag funderar på att gå och lägga mig tidigt ikväll. Martina har åkt iväg till Tunisien och jag är jätte avis. Plus att jag behöver henne här hemma. Måste klara med en hel vecka? ;o Weell, iaf så ringde hon mig klockan 6 imorse? Jag gissar att hon precis skulle åka men jag hann inte svara. Natten har varit riktigt konstig, mardrömmar och sånt. Usch vad det är obehagligt! Och lyssna på det här, en chockerande grej lixom, jag Stina Nilsson sitter och pluggar på franska glosor? Jajemen, du läste rätt. Franska. Man kan inte göra annat än att vara imponerad. Tänker också börja planera min maträtt till hemkunskapen, det blir nog någon asiatisk gryta eller asie ragoût, som man säger på franska ;)

Inte söndag

Hej hej! det blir ett super snabbt inlägg. Dagen har varit bra, typ muck foto. Det sög för man fick inte göra det man ville. Har varit hos tandläkaren också och tittat på min tand som fick en smäll igår på matchen och yepp, den är lös. Så ska tillbaka och titta det snart. Annars äre bara lite fläskläpp, sexigt. Mami fyller år idag så vi säger grattis till henne. Ska gå och slå in presenten nu och sen blir det väl gó middag och sånt ikväll .Adjöken





Cuz i'm feeling nervous, tryin' to be so perfect
'Cause i know you're worth it, you're worth it

The winner takes it all

Och då var det måndag igen. usch och fy och blä säger jag. Dock så är jag inte i skolan, jag har knappt någon röst ännu och har bg-intagnings grejs i eftermiddag så jag kände för att stanna hemma och vila. Har sett på lite vänner för att pigga upp humöret. Och just nu har jag Ivar som liggen och snusar och spinner i min famn, sötis. Sitter och tänker på sommaren, alltså hela tiden. Det känns som att sommaren är höjdpunkten i livet på riktigt, man längtar till den hela tiden alltså! Får världens rus i hela kroppen. Snackade med Jaimie igår kväll och hon har så många planer för oss i sommar så att det är sjukt.

Men nu ska allt rus gå åt att göra bra ifrån mig i eftermiddag,




Peace

usm

Helgen har varit så himla hektisk att jag knappt hunnit sitta still en ända gång, men nu så.
Vi har spelat usm här hemma i luleå i helgen. I fredags så spelade vi mot tensta, vinst med 125-nånting. Lördag var det match på scania vinnarna tälje med 9 pinnar. DEt var riktigt jävla skönt. Idag var det match mot solna, vinst där med så nu är det final four som gäller i april. härligt brydar.

Igår kväll hann vi till och med med att gå på -30. lite av ett antiklimax kanske, eller det började bra men sen så ballade jag ur. Blev less och jackan var borta... *suck*

Ska gå och dricka te och kurera mig nu iaf.

Peace out


No doubt

Tjenis penis!

Jag ville ba gå genom marken idag. Skoldagen var riktigt tung men Mikaela fanns där, vilken räddning. Efter schoolish var det snabbt hem och byta om innan träning. Efter det så for jag och Martyyy hem hit och hängde gäng. Bakade maryland cookies, utsökt! Skivan till usm är strax klar, vi har jobbat tappert tycker.

Imorgon blir det att hänga i hallen hela kvällen. Ska själv spela match och sen ska jag titta på också. Toppen!

coool g1rl, yeah!!

Sista dagen

Saker och ting känns väl lite bättre nu. Trist har det iaf varit och bara vara hemma när alla andra har varit och spelat lilla VM. Tjejerna spelar final just nu iaf och jag håller tummarna. Gårdagen spenderade jag med min underbara vän Mikaela. Vi snackade, såg på lite basket och slutade med att halv sova i soffan till en film.

Idag då, så ska jag iväg och ett tag och se på match med Jonnis och efter det ska jag iväg på helex, ska kika på min rygg och ska tydligen vara back in business imorgon, yea. Imorgon börjar skolan igen och jag är inte alls taggad. Känns himla tungt. Men, påsklov snart och efter de är det inte länge kvar till sommarn, jag ränkar ner.

Ha en bra dag,

fred

:'(

älskade du, jag kommer sakna dig.

rip

Nu är det på riktigt...

Tja!

Igår visade sig vara en riktigt bra dag. Träning på förmiddagen. Sen var man ju bara tvungen att gå ut, det var ju helt underbart väder ute. Sen var det träning igen, jag är ju skadad så fick bara titta på. På kvällen packade jag iordning mina grejer och begav mig ut på isvägen där jag mötte upp Pänt på skrillor, vi gick vidare ändå till gråsölören där Jonnis, Ida och Emma väntade. Vi grillade, fikade och lyssnade på musik hela kvällen. Über mysigt var det, efter och tag kom Martina. Vid 11 började vi promenera hem igen. En efter en hoppade alla av och till sist var det bara jag och Martina kvar. Promenerade då ända från gråsölören till tuna. Hur hurtigt är inte det? När vi gick så var det så dimmigt att vi knappt såg 1m framför oss. Men skönt var det, efter en vila/sova mitt på isen i några minuter så var vi tillslut hemma. Somnade som små barn när vi väl kom hem.

Imorgon åker alla iväg på lilla VM och jag är kvar här. Kul! Jäkla rygg jäkel. Någon som vill hitta på nått?



Nu är det på riktigt... take my breath away














Ett långt kvälls inlägg

Nu blev det många inlägg ikväll. Men får ta igen på det jag missat tidigare. Läggar jag ut för mycket bilder? Det är lixom det jag tycker är kul men kanske blir för mycket!? Äh, då får det vara så. Ikväll är det mycke känslor som rusar igenom mig, på alla olika håll. Jag är helt upsidedown.  Det förklara lite varför listan längre ned kom in, jag läste den och tyckte den var rätt rolig men ändå sann. Läs den! Och sen så började jag titta igenom bilder (igen) från då Jaimie och Scout var här och tänker på att det inte alls är länge kvar tills jag får träffa dom. Och dessutom så får jag träffa Danielle och Sayana igen, till och med Paris kanske. Himla kul ska det bli. Och plus att jag får ha med min mina flicks här ifrån och presentera dom mitt "andra" liv. Alla vet väl vid det här laget att jag bodde i Kanada. Och idag, för exakt två år sedan hade jag precis börjat på min nya skola, mitt nya liv hade startas och jag hade börjat känna mig säker. Jag menar, i början var jag ju jätte osäker och rädd. Jag hade vid det här tillfället inte träffat Jaimie än men Scout, han gick i min Science klass och var min bänk kompis tilsammans med Paris. Vi hade en himla massa skoj, såklart så retade dom mig för min svenska brytning på engelska och hur typiskt svensk jag var. Jag var blond och glad, sa dom. Det är så svenskar framställer tydligen. Jag kommer ihåg när jag höll på att få kvarsittning pga av dom, och tänk att dom riskerade att själv få det bara för att se "cute, little innocent swedish girl" få skäll/kvarsittning, men tror ni det blev så!? Nej, så klart inte. Jag gav läraren mitt sötaste leende och klarade mig. Dom å andra sidan fick stanna kvar. Ett gott skratt. Nu blev det mycket Kanada snack och vissa bryr sig nog inte heller. Men det är bara så himla mycket att berätta.

En vän skickade låten Angel till mig och det fick mig i en sån stämning. Jag lyssnar på den och tänker tillbaka på allt, och jag ångrar ingenting! Så lyssna och njut nu, okey
;




Sen här också, vill jag bara säga, att Martina Nilsson är über bra, vet ni det? Jag tror lixom inte ens att jag behöver säga mer. Bara, tack

thankes for just being you girli






Nu ska jag ta fram en film och ben & jerrys och krypa upp i soffan. Hoppas alla får en bra kväll, adjöss

XOXO stina nilsson

Jag vill ha allt, och jag saknar Jaimie och Scout
















Ta din tid och läs...

Things that guys need to know about girls

1. Girls hate it when guys ignore them

2. Don't say «I love you» unless you really mean it.

3. Let us talk sometimes, we have problems too!

4. Don't flirt with other girls!

5. Girls aren't always looking for a serious relationship (we like flings too!!)

6. Don't be too clingy (protective is fine.. it's kinda sexy... but telling everyone "yeah that's my girlfriend" after one date....get the picture?)

7. DON'T WAIT FOR THE GIRL TO MAKE THE FIRST MOVE ITS PROBABLY NOT GOING TO HAPPEN!!!!!

8. Girls like excitement in their lives.

9. When you're walking with them, start a conversation. It’s boring and awkward just walking in silence. And if she asks you a question like "what did you do for spring break" answer with a long answer, then ask us the same question. Probably half the reason we were asking you is because we want to tell you about ours!

10. After you kiss them, do NOT wipe your mouth on your arm.

11. Compliments compliments compliments… that is key, but don’t over do it, its fairly transparent! ( If it's not obvious, it seems like you want to get in our pants)

12. Do a trick, you get a cookie!

13. We’re allowed to be late, you’re not.

14. When you say what’s wrong, and we say nothing… we lie sometimes too! (NOT always the case though!)

15. There’s a difference between being nice and flirty.

16. Remind us why you like us. Its really « refreshing »

17. Be nice to our family,

18. Only help us if we ask for help (some exceptions)

19. STOP MEANS STOP!

20. Don’t lie to us. We have our ways of finding out the truth… always.

21. Don’t kiss and tell. We know you guys gossip more than us! =P

RSS 2.0