that girl has love

alltså .. de var typ drygt att va på gymnasiet, jag menar de var roligt och jag vet vad jag ska söka nu men när man fick gå runt på alla dom " tekniska " grejerna trodde jag att jag skulle somna. nå väl!
jag sitter här och håller verkligen på att somna, förstår inte hur jag ska orka träna faktiskt, men får se de från de possetiva,  micke  skulle lära oss nått nytt spel? nice nice . aja, nu måste jag börja byta om.


pussss

faith

helgen är över och skolan börjar igen, men känns faktiskt inte lika tungt den här veckan eftersom att tunaskolan fyller 40 år och de ska vara en massa kul på skolan, jag och mina kära kamrater i 9an ska annordna en mode visning med 60tals kläder. ska bli hur roligt som helst. fast på tisdagen bli de att ta ett break och  dra iväg till gymnasiet för att checka in allt, de kommer typ bli pinsamt. men vill ni se modevisning så kom på fredag, då blire dess utom basket spelande mot gamla tuna elever, ( håkan larsson, eva häggmynti mf ).


pusss på mun

you see it, you want it

its your loss ...

bbd har typ ändå varit roligt, vann alla matcher. gick bra dom första matcherna och sista var typ seg, var rikigt jävla less faktiskt! mama och papa är faktiskt riktigt guld värda i sådana lägen. ikväll blir de häng med trion :) alltid lika kul!

pussssssssss


so wait for fate to find me, a ball of string unwind me

jag hatar när man har nått man verkligen vill säga med inte får!!!! de är fan de värsta...
idag vill jag fan klaga på symaskinerna på våran skola? dom är helt värdelösa. fick damp idag på slöjden och tro mig, jag var inte den ända. nålarna dampar och går av stup i kvarten, den speedar och syr på samma ställe i tio min så att man får sitta och sprätta i ca en timme och då har hela lektionen gått och man är precis där man började! köp nyyaa !

jag har just kommit hem från träningen och kom på att jag hade prov imorgon och har inte papprerna hemma men då ställde min väldigt trogne vän kristoffer kroon upp och förhör mig just nu via msn ( väldigt smart grej de där när man kan rita).
i helgen är de i alla fall bbd och ska bli himlarns roligt. nu är de säng dags för mig !


pussssss

i can't belive there's no butter

jag tänker på dig ...

your life is just a choice

under dagen löd diskutionen följande ; kan man så kallat "njuta" när man lyssnar på hårdrock, eller hardcore och sånt? enligt emil så kan man, kan inte riktigt hålla med på den saken. de ändå dom gör är ju att skrika !? de är ju inga fina toner eller nått, man hör inte texten för de är bara gap&skrik. krille håller i allafall med mig och jag nöjer mig med de. dom som känner mig vet att diskutioner med mig kan bli rätt aggresiva.

sen har man ju kommit till de stadiet då man ska börja funder på gymnasie valen och idag var hjördis och berättade lite. jag ska ju självklart söka bg men om jag inte kommer in? funderar då kanske på sammhälls internationell eller de där engelska programmet i boden? men känns lite för tungt. orkar inte tänka på de just nu ändå.
johanna har idag fått reda på min blogg och de där med att köra en dagens roligaste tyckte hon var intressant, drog några dåliga skämt :D haha!

dagens roligaste får nog ändå bli bajssara, bara för att hon kan va så efter ibland.


pusssss


run bitch, run

första inlägget på bloggen, mikaela sitta här med mig och taggar inför abisko! good luck baby, ill miss you.
pernilla plingar nu på dörren, sölig som hon har varit. orkade inte vänta på henne så drog hem. nu är de one tree hill som gäller, sedan träning.


dagens roligaste : viktor lundberg

pussss



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0